За нас

Home » За нас

Ние сме най-добрата компания за коли под наем в района

Посещаван от хиляди клиенти за коли под наем всеки месец!

За двадесет и петте години, през които VIVORENT – Your Car Rental работи на пазара за коли под наем в София, Пловдив и страната, компанията се е доказала като надежден и надежден партньор на много частни и корпоративни клиенти, които се нуждаят от кола под наем . Изграждането на коректни отношения с тях е една от основните причини, допринесли за успеха на компанията. В зависимост от вашите изисквания можем да ви предложим както еднократна услуга, така и дългосрочно решение за наемане на джип или бус. Нашият екип от професионалисти винаги може да ви предостави точния автомобил и обслужване, които да отговарят на вашите лични нужди и предпочитания. Фирмата предлага на своите клиенти автомобили под наем в София, Пловдив, Летище София, Летище Пловдив, Летище Бургас и в много други градове.

-
Щастливи клиенти
-
Изброени превозни средства
-
Налични места
-
Направени резервации

Характеристики на компанията

Малките детайли правят разликата

Над 25 години в бизнеса

Над 25 години опит в наемането на автомобили. В момента компанията е сред лидерите в областта на краткосрочните и дългосрочни автомобили под наем. Разполагаме с офиси в най-големите български градове и туристически дестинации – София, Пловдив, Бургас, Варна и Банско. Професионално обслужване и индивидуално отношение към всеки наш клиент.

Добре поддържани автомобили

Нашите автомобили под наем редовно преминават технически прегледи в оторизирани сервизи и точки за технически прегледи, така че можем да гарантираме на нашите клиенти безопасно, комфортно и безпроблемно пътуване с нашите автомобили под наем.

Достъпни цени

VIVORENT – Вашият автомобил под наем е компания за коли под наем на територията на София, Пловдив, Бургас и цяла България. Разполагаме с разнообразие от автомобили под наем за всеки бюджет. За нас е важно всеки клиент да бъде професионално консултиран при избора на кола под наем, за да можем да предложим най-подходящото решение и добра цена.

Copyright © JET Car Rental ® 1995-2024. All rights reserved
Услуга на VIVORENT - Your Car Rental