Място на наемане
Място на връщане
Промо код

Наемете кола под наем на летище Пловдив

Изберете някой от нашите автомобили под наем

Citroen C1
Икономичен
на ден От
16€
Citroen C3
Компактен
на ден От
16€
Citroen C-Elysee 2021
Стандарт
на ден От
20€
на ден От
20€
Citroen BERLINGO New
Пътнически Ван
на ден От
23€
VW Golf 7 Wagon
Комби
на ден От
23€

Марки превозни средства които може да наемете от нас на летище Пловдив

Имате възможност да наемете следните марки

Защо да изберете VIVORENT - Your car rental на летище Пловдив

Ние сме утвърдена компания за коли под наем в Пловдив/България.

Застраховка за отговорност за подобряване на вашата сигурност

Пътувайте спокойно с нашите автомобили под наем. Ние предлагаме застраховка гражданска отговорност за всички наши автомобили под наем и опции за сигурност като детско столче за настаняване на цялото ви семейство.

Неограничен пробег на всички превозни средства

Насладете се на пътуването си, без да мислите колко километра можете да изминете, защото имате неограничен пробег с автомобилите на Jet Rent a Car , за да имате задоволително изживяване.

Вземете колата си на желаното от вас място

Изберете желаното място във формата за търсене. Ако не можете да намерите желаното от вас местоположение, моля, свържете се с нас за персонализирана цена.

-
Щастливи клиенти
-
Изброени превозни средства
-
Налични места
-
Направени резервации

За компанията

Малките детайли правят разликата

Над 26 години в бизнеса

Jet Rent a Car е национална компания за отдаване коли под наем на летище Пловдив. Вече над 26 години, фирмата ни предлага нови и безупречно поддържани автомобили на изгодни и ниски цени. Благодарение на професионализма и отличното обслужване, Jet Rent a Car се налага като един от лидерите в сферата на рент-а-кар услугите в Пловдив и летище Пловдив.

Добре поддържани автомобили

Всички превозни средства в нашия автопарк са притежавани и поддържани от нас. За да гарантираме винаги безупречна услуга, фирмата ни разполага със собствени автомивки и сервизи за обслужване на автомобилите. Наемайки кола от VIVORENT – Your car rental, Вие получавате сигурен и надежден автомобил. Наемането на автомобил от нас на летище Пловдив става бързо и удобно благодарение на улеснената ни система за онлайн резервации

Достъпни цени

Днес, компанията ни разполага с отлично поддържан автопарк, наброяващ над 250 автомобила. Сред тях ще откриете малки, икономични коли, семейни автомобили, джипове, 4×4, ван, минибусове, както и луксозни модели от водещите марки. Всяка година гамата ни от предлагани автомобили се обновява и допълва от последни модели коли, които да отговорят и на най-високите очаквания на клиента който използва нашите услуги на летище Пловдив.

Какво казват нашите клиенти

Реални отзиви от социалните мрежи на vivorentacar

Copyright © JET Car Rental ® 1995-2024. All rights reserved
Услуга на VIVORENT - Your Car Rental